Izvor: Blic, 18.Jan.2022, 17:44

"EVO, VI PAMETNI VODITE STRANKU, JA SE POVLAČIM" Vučić otkrio šta se dešavalo u sedištu SNS neposredno posle referenduma: "NEĆU SE KANDIDOVATI!"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj poseti Turskoj, gde se sastao sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, a tokom obraćanja novinarima otkrio je šta se dešavalo u sedištu SNS neposredno posle referenduma i šta je razgovarao sa svojim saradnicima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"EVO, VI PAMETNI VODITE STRANKU, JA SE POVLAČIM" Vučić o referendumu i dešavanjima u SNS: Neki ljudi bolje znaju politiku nego ja

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj poseti Republici Turskoj...Predsednika Srbije svečano je dočekao u Ankari predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan, a nakon sastanka predsednik se obratio medijima...Vučić je izjavio da je bilo reči o investicijama, regionalnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.