Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jan.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković se vraća na teren protiv Hjuita

Srpski teniser Novak Ðoković igraće protiv legendarnog Australijanca Lejtona Hjuita na egzicionom turniru "Taj brejk tens" prvi put poslije šestomjesečne pauze zbog povrede lakta.

Ðoković je baš zbog bolova u laktu odložio povratak na teren, odustao je sa egzicije u Abu Dabiju i turnira u Dohi, ali će u Melburnu nastupiti na uvertiri za Australijan open.

Prvi rival još jula i predaje Čehu Tomašu Berdihu u četvrtfinalu Vimdldona biće mu bivši najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << teniser svijeta koji se penzionisao prije dvije godine, ali je i dalje učesnik brojnih egzibicija.

Mečevi se igraju se kao taj-brejk do 10 poena, a ostali parovi četvrtfinala su Luka Puj (Francuska) - Rafael Nadal (Španija), Tomaš Berdih (Češka) - Nik Kirjos (Australija) i Stan Vavrinka (Švajcarska) - Dominik Tim (Austrija).

Nagradni fond turnira koji se igra od 10. do 15. januara na terenima "Margaret Kort" iznosi 250.000 dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.