Odloženi start 2018/II deo: Hjuit razigrava Đokovića

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jan.2018, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženi start 2018/II deo: Hjuit razigrava Đokovića

Srpski teniser u sredu u Melburnu konačno započinje sezonu povratka

Odloženi start je spreman! Nakon skoro dve nedelje pošto je zbog obnovljenih bolova u desnom laktu odustao prvo od egzibicionog turnira u Abu Dabiju koji je igran poslednjih dana 2017, pa onda i od brane trofeja u Dohi početkom 2018, Novak Đoković će konačno zaigrati tenis pred pubilkom nakon šest meseci pauze.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Srpski teniser učestvuje na jednodnevnom turniru u Melburnu "Taj brejk tens" koji se igra u sredu na Margaret Kort Areni, jednom od stadiona koji ugušćuje Australijan open. Prvi protivnik našem asu na ovom egibicionom takmičenju koje se igra samo za prvo mesto koje nosi čak 250.000 (američkih) dolara je legendarni Asutralijanac koji se vraća iz penzije, Lejton Hjuit. Ostali parovi su Rafael Nadal - Luka Puj, Tomaš Berdih - Nik Kirjos i Sten Vavrinka - Dominik Tim.

Pravila su prilagođena egzibicionom formatu te ceo događaj traje samo 3,5 sati, pobednik meča je onaj koji prvi stigne do 10 poena, ali sa dva poena prednosti, a dozvoljen je samo jedan čelendž. Pored "Taj brej tensa" Novak Đoković, koji će u sredu javnosti predstaviti i novi stručni štab sa Radekom Štepanekom i moguće Andreom Agasijem, najavio je i učešće na Kujang klasiku, takođe egzibicionom turniru koji se igra 11. i 12. januara, pred sam start Australijan opena (15-28. januar).

(foto: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.