Ðoković protiv Vavrinke na turniru u Dubaiju

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Jan.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković protiv Vavrinke na turniru u Dubaiju

DUBAI - Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković igraće protiv Švajcarca Stanislasa Vavrinke u polufinalu egzibicionog turnira u Dubaiju.

Vavrinka je pobjedom nad Nikolas Almagrom sa 6:3, 6:2 zakazao duel sa srpskim teniserom na turniru "Mubadala World Tennis Championships", a meč je na programu u petak od 14 sati po srednjeevropskom vremenu.

U drugom polufinalnom meču sastaju se Španac Rafael Nadal i Endi Marej iz Velike Britanije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Đoković -Vavrinka u polufinalu egzibicionog turnira

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jan.2015, 13:09

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković danas će u 16.00 odigrati svoj prvi meč u 2015. godini, a protivnik u polufinalu enzibicionog turnira mu je Švajcarca Stena Vavrinke...Vavrinka se pobjedom nad Nikolas Almagrom izborio za duel sa Novakom Đokovićem, piše RTS...U drugom polufinalnom meču...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.