Ðoković na startu čeka pobednika meča Kolšrajber-Vaselin

Izvor: Press, 24.Okt.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković na startu čeka pobednika meča Kolšrajber-Vaselin

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković igraće na startu masters turnira u Parizu sa pobednikom duela između Nemca Filipa Kolšrajbera i Francuza Eduara-Rožea Vaselina, određeno je danas žrebom.
Ðoković je kao prvi nosilac i branilac titule na poslednjem mastersu sezone slobodan u prvom kolu, a njegov startni meč predviđen je za sredu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 29. oktobra.

Potencijalni rivali srpskog tenisera u nastavku turnira su Amerikanac Džon Izner, Francuz Gael Monfis (3. kolo), Britanac Endi Marej, Bugarin Grigor Dimitrov (četvrtfinale), Španac David Ferer, Japanac Kei Nišikori i Francuz Žo-Vilfred Conga (polufinale).

U drugoj polovini žreba su Švajcarci Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka, Čeh Tomaš Berdih i Kanađanin Miloš Raonić, sa kojima prvi reket sveta ne može da se sretne pre eventualnog finala.

Masters u glavnom gradu Francuske, kojeg je Ðoković osvajao 2009. i 2013. godine, igra se od 27. oktobra do 2. novembra za ukupan nagradni fond od 3,45 miliona evra.

Biće to prvi nastup srpskog asa otkako je u utorak postao otac.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.