Zvonarjova prejaka za Bojanu Jovanovski

Izvor: Beta, 20.Jan.2011, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvonarjova prejaka za Bojanu Jovanovski

BEOGRAD, 20. januara 2011. (Beta) - Srpska teniserka Bojana Jovanovski izgubila je danas u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu od Ruskinje Vere Zvonarjove sa 6:2, 3:6, 1:6.

Meč je trajao sat i 48 minuta, a Jovanovski je pružila više nego dostojan otpor Ruskinji koja je postavljena za drugog nosioca na turniru.

Nakon ovog poraza u pojedinačnoj ženskoj konkurenciji na turniru u Melburnu više nema teniserki iz Srbije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Gvardiolu ne brine poraz od Betisa

Izvor: NaDlanu.com, 20.Jan.2011

BEOGRAD, 20. januara 2011. (Beta) - Trener fudbalera Barselona rekao je danas da nije preterano zabrinut zbog poraza od 3:1 protiv Betisa u španskom kupu, kojim je prekinuta serija njegovog kluba od utakmica bez poraza. Barselona je prošla u polufinale kupa zahvaljujući pobedi od 5:0 u prvoj utakmici...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.