Zvonarjova hvali Jovanovsku

Izvor: Beta, 20.Jan.2011, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvonarjova hvali Jovanovsku

BEOGRAD, 20. januara 2011. (Beta) - Ruskinja Vera Zvonarjova rekla je posle pobede u četvrtak na Otvorenom prvenstvu Australije da je Bojana Jovanovski veoma dobra teniserka i da joj je trebalo vremena da se navikne na stil igre članice FED kup reprezentacije Srbije.

"Bojana je pokazala da je zaista dobra teniserka i bila je vrlo agresivna. Do sada se nismo sastajale, pa mi je bilo potrebno vremena da se naviknem, da 'pročitam' njen stil igre", izjavila je Zvonarjova za sajt turnira u Melburnu.

Zvonarjova, koja je postavljena za drugog nosioca na turniru, savladala je Jovanovski tek posle tri seta - 2:6, 6:3, 6:1.

"Na početku meča sam pravila neke greške, ali sam u drugom setu uhvatila pravi ritam. Nakon toga sve je bilo mnogo lakše. Drago mi je zbog preokreta i pobede", kazala je ona.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Zvonarjova: Jovanovski je definitivno dobra teniserka

Izvor: Blic, 20.Jan.2011

Druga teniserka sveta Vera Zvonarjova imala je samo reči hvale za Bojanu Jovanovsku koju je u drugom kolu Australijan opena savladala tek posle tri seta - 2:6, 6:3, 6:1..."Definitivno sam uverena u to da je Jovanovski dobra teniserka. A i počela je od samog starta sa agresivnom igrom. To što nismo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.