Zverev i Sabalenka u polufinalu turnira u Rimu

Izvor: Beta, 13.Maj.2022, 13:57

Zverev i Sabalenka u polufinalu turnira u Rimu

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se danas u polufinale mastersa u Rimu, pošto je pobedio 45. igrača sveta Čileanca Aleksandra Garina posle dva seta, 7:5, 6:2.Treći teniser sveta pobedio je posle gotovo dva sata. On je četiri puta oduzeo servis Garinu, koji je napravio jedan brejk.Zverev će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela Grka Stefanosa Cicipasa i Italijana Janika Sinera.Beloruska teniserka Arina Sabalenka plasirala se u polufinale, pošto je pobedila 32. teniserku sveta Amerikanku Amandu Anisimovu sa 4:6, 6:3, 6:2.Osma teniserka sveta pobedila je za nepuna dva sata. Ona je sedam puta oduzela servis protivnici, koja je napravila dva brejka manje.Sabalenka će igrati protiv pobednice meča prve teniserke sveta Poljakinje Ige Švjontek i Kanadjanke Bjanke Andresku.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zverev i Sabalenka u polufinalu turnira u Rimu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2022

Nemački teniser Aleksandar Zverev plasirao se danas u polufinale mastersa u Rimu, pošto je pobedio 45. igrača sveta Čileanca Aleksandra Garina posle dva seta, 7:5, 6:2.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Drama od dva i po sata: Cicipas protiv Zvereva za finale Rima

Izvor: B92, 13.Maj.2022

Grčki teniser Stefanos Cicipas bez većih problema savladao je Janika Sinera sa 2-0 u setovima i plasirao se u polufinale ATP turnira u Rimu...Stefanos Cicipas je rezultatom 7:6, 6:2 za oko 2 i po sata savladao Sinera i bez izgubljenog seta došao do polufinala u Rimu...Tamo će se sastati sa Aleksandrom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.