Drama od dva i po sata: Cicipas protiv Zvereva za finale Rima

Izvor: B92, 13.Maj.2022, 15:50

Drama od dva i po sata: Cicipas protiv Zvereva za finale Rima

Grčki teniser Stefanos Cicipas bez većih problema savladao je Janika Sinera sa 2-0 u setovima i plasirao se u polufinale ATP turnira u Rimu.

Stefanos Cicipas je rezultatom 7:6, 6:2 za oko 2 i po sata savladao Sinera i bez izgubljenog seta došao do polufinala u Rimu.

Tamo će se sastati sa Aleksandrom Zverevim, koji je takođe bez izgubljenog seta savladao Čileanca Kristijana Garina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Cicipas je prvi set počeo veoma dobro i posle brejka i potvrde istog došao do vođstva od 3:0, da bi Siner pružio propisno dobar otpor i izjednačio na 3:3.

Na dalje nije bilo nekih preokreta i ušli smo u taj-brejk gde se Cicipas prosto bolje snašao i posle sat i po vremena osvojio prvi set.

U drugom je sve išlo dosta bolje po grčkog igrača, koji je sa 6:2 uspeo da trijumfuje i plasira se u polufinale gde će se sa Zverevim boriti za finale Rima.

Treba napomenuti da se finiš drugog seta odužio jer je usledila malo duža pauza nakon što je jednom navijaču na tribinama pozlilo i medicinska ekipa je morala da reaguje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Cicipas posle velike borbe do polufinala Rima i duela sa Zverevim

Izvor: RTS, 13.Maj.2022

Stefanos Cicipas savladao je Janika Sinera, u meču u kome je prvi set trajao 88 minuta, rezultatom 7:6, 6:2 i tako izborio plasman i polufinale Mastersa u prestonici Italije. Tamo ga čeka Aleksandar Zverev. . Prvi je do brejka stigao Cicipas za rezultat 2:0, ali je u petom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.