Zverev: Ne bih se kladio na Ruda

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 11:35

Zverev: Ne bih se kladio na Ruda

Nemački teniser Aleksandar Zverev rekao je da se ne bih kladio na Kaspera Ruda protiv Novaka Đokovića u finalu Rolan Garosa.

Kasper Rud se plasirao u finale Rolan Garosa posle pobede nad Aleksandrom Zverevim posle tri seta.

"Kasper je u finalu sa razlogom – ističe Nemac posle poraza sa 6:3, 6:4, 6:0.- A ako je već u finalu, sigurno je da ima šanse za titulu, jer je dobar teniser. Da li je Novak favorit? >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Naravno, nema ni najmanje dileme. Zna kako se pobeđuje u ovakvim situacijama, ali i Kasper igra odličan tenis. Međutim, ako bih se kladio, mislim da ne bih mnogo novca stavio na Ruda. Da li ima šanse? Da, ima ih. Igra neverovatno i zaslužuje da bude u finalu", smatra Zverev.

Norvežanin nikada nije pobedio Novaka Đokovića, ali Zverev smatra da je sada bliži nego ikada da prvi put slavi protiv srpskog tenisera.

"Ovo je idealan scenario za Kaspera. Jeste Novak jedan od najboljih na svetu, ali kada si na vratima istorije, raste pritisak. Setite se finala Ju-Es opena 2021, protiv Medvedeva. Osećao je ogroman pritisak "podsetio je Zverev na Đokovićev poraz u meču u kome se borio za Gren slem, četvrtu veliku titulu u istoj sezoni" kaže Nemac. Finale Rolan Garosa je na programu u nedelju od 15 časova, u kome će Novak Đoković pokušati da dođe do svoje 23 gren slem titule čime bi prestigao na prvom mestu Španca Rafaela Nadala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zverev: Ne bih stavio puno para na Ruda

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2023

Ko bolje od Aleksandra Zvereva može da kaže ko je favorit u finalu Rolan Garosa. Igrao je u polufinalu, lako izgubio od Kaspera Ruda, ali odlično poznaje i Novaka Đokovića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.