Zimonjić i Matkovski protiv Pospišila i Soka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Mar.2015, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Matkovski protiv Pospišila i Soka

Kanadsko-američki dubl Vasek Pospišil - Džek Sok igraće protiv srpskog tenisera Nenada Zimonjića i Poljaka Marcina Matkovskog u polufinalu turnira iz Masters serije 1000 u Indijan Velsu pošto su jutros savladali Amerikance Majka i Boba Brajana sa 6:4, 6:4.

Plasman među četiri najbolja para u ovom kalifornijskom gradu Zimonjić i Matkovski obezbedili su još juče pobedom protiv britansko-rumunske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kombinacije Dominik Inglot - Florin Mergea 4:6, 6:3, 10:3.

Ukoliko savladaju Pospišila i Soka Zimonjić i Nestor će u finalu igrati protiv Italijana Simonea Bolelija i Fabija Fonjinija koji su jutros, u prvom polufinalnom meču, pobedili hrvatsko-brazilski par Marselo Melo - Ivan Dodig sa 6:4, 6:3.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić na Soka i Pospišila

Izvor: B92, 20.Mar.2015

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marcin Matkovski sastaće se sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom i Amerikancem Džekom Sokom u polufinalu Indijan Velsa...Zimonjić i Matkovski su do plasmana u polufinale došli još u sredu, kada su slavili protiv Britanca Dominika Inglota i Florina Mergee iz...

Nastavak na B92...

Zimonjić i Matkovski bez finala u Indijan Velsu

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Mar.2015, 09:15

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marcin Matkovski poraženi su u polufinalu turnira u Indijan Velsu od američko - kanadske kombinacije Džek Sok/ Vasek Pospišil sa 6:4, 3:6, 10:6 nakon 73 minuta igre...Pospišil i Sok će se trofej boriti sa Italijanima Fonjinijem i Bolelijem, koji su u dva...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.