Zimonjić i Ljodra izgubili finale

Izvor: B92, 13.Feb.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Ljodra izgubili finale

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Francuz Mikael Ljodra nisu uspeli da osvoje titulu u konkurenciji dublova na ATP turniru u Roterdamu.

Oni su u nedelju u finalu izgubili od austrijsko-nemačke kombinacije Jirgen Melcer - Filip Pečner rezultatom 6:4, 3:6, 10:5.

Zimonjić je prošle sezone trijumfovao u Roterdamu u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom, a ove godine za plasman u finale njemu i francuskom kolegi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pripalo je 300 ATP poena i 37.230 evra.

U borbi za prvu zajedničku titulu srpsko-francuski par je prikazao solidnu igru u prvom setu koji je, ipak, pripao za nijansu uspešnijim Melceru i Pečneru, da bi u nastavku duela Zimonjić i Lodra podigli formu i došli do izjednačenja.

Završni deo susreta pokazao je da je austrijsko-nemački dubl bolje pripremljen došao u Roterdam i rezultatom 10:5 u trećem setu zasluženo su osvojili trofej na turniru čiji ukupan nagradni fond iznosi 1,45 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.