Izvor: Sportski Žurnal, 02.Jun.2011, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Ljodra bez finala

Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov dubl partner Francuz Mikael Ljodra neće igrati u finalu Rolan Garosa jer su izgubili 2:0 (7:6, 7:6) u setovima od Danijela Nestora i Maksa Mirnija.
Kanađanin Nestor i Mirni iz Belorusije oba seta rešili su u svoju korist u taj breku. Prvi put protivnicima su prepustili četiri, a drugi put pet poena.
Time će Nestor biti u prilici da odbrani prošlogodišnju titulu sa turnira u Francuskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << koju je osvojio igrajući sa Zimonjićem.
Protivnici kanadskog tenisera i njegovog partnera Mirnija biće bolji iz meča braće Majka i Boba Brajana iz SAD koji igraju protiv Kolumbijca Huana Sebastijana Kabala i Argentinca Eduarda Švonka.
Nenad Zimonjić, ipak, neće ostati bez finala na Rolan Garosu jer će u tandemu sa Katarinom Srebotnik iz Slovenije igrati za titulu u konkurenciji mešovitih parova.
Njihovi protivnici biće Kejsi Delakve iz Australije i Skot Lipski iz Sjedninjenih Američkih Država.
Taj susret je poslednji na terenu „Filip Šatrije”, na kojem se prethodno igraju dva polufinala ženskog singla.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.