Ziki i Lodra idu dalje

Izvor: RTS, 16.Feb.2012, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ziki i Lodra idu dalje

Teniser Srbije Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Lodra plasirali su se u drugo kolo turnira u Roterdamu, pošto su savladali Čeha Tomaša Berdiha i Poljaka Lukasa Kubota sa 2:1 (6:3, 3:6, 10:7).

Srpsko-francuska kombinacija trijumfovala je posle verike bore u tri seta. Poveli su Zimonjić i Lodra. Međutim Čeh i Poljak uspevaju da uzvrate i dobiju drugi set identčnim rezultatom, 6:3. U trećem, produženom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << taj-brejk setu više koncentracije su imali Srbin i Francuz i na kraju su zasluženo slavili.

Zimonjić i Lodra igraće u narednom kolu sa Aisamom Ul Hak Kurešijem iz Pakistana i Žanom Žilijenom Rojerom sa Holandskih Antila.

Ukupan nagradni fond turnira je 1.502.500 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.