Zar se tako ponaša zaljubljeni muškarac? Dečko Nine Lečić u lajvu flertovao sa drugim devojkama!

Izvor: Svet, 06.Apr.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zar se tako ponaša zaljubljeni muškarac? Dečko Nine Lečić u lajvu flertovao sa drugim devojkama!

Teniser Filip Krajinović noćas se uključio uživo na Instagramu i ćaskao sa fanovima. U jednom trenutku upustio se u razgovor sa jednom devojkom i pitao je da li ima dečka, na šta je ona odgovorila da nema.
“Nemoguće, previše si lepa da bi bila sama”, odgovorio joj je teniser.

Osim toga, fanovi su ga pitali kada će se oženiti Ninom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a on je rekao:
“Neće Fića da se ženi.”
Možda bi Nina trebalo da razmisli o odluci da se upusti u vezi sa ovako mladim momkom koji očigledno još uvek nije spreman da se vezuje i smiri.
Dragan D. Kecmannina lečić, filip krajinović/instagram

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUVA RIBE PREKO INSTAGRAMA: Ninin dečko NEĆE da se ženi, flertuje sa drugima preko društvenih mreža!

Izvor: Kurir, 06.Apr.2017

...U jednom trenutku upustio se u razgovor sa jednom devojkom i pitao je da li ima dečka, na šta je ona odgovorila da nema.."Nemoguće, previše si lepa da bi bila sama", odgovorio joj je teniser..Osim toga, fanovi su ga pitali kada će se oženiti Ninom, a on je rekao:.."Neće Fića da se ženi"

Nastavak na Kurir...

"Neće Fića da se ženi!"

Izvor: Mondo, 07.Apr.2017, 10:20

Iako je navodno u vezi sa Ninom Radulović, teniser je otvoreno flertovao sa drugim devojkama..Već nekoliko meseci se priča da su teniser Filip Krajinović i voditeljka Nina Radulović u vezi, ali on ne planira uskoro da se skrasi, pa ni pored bivše žene Branislava Lečića...Poznati sportista je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.