Za Trofej Nais igra se u nedelju

Izvor: NiskeVesti.rs, 08.Apr.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za "Trofej Nais" igra se u nedelju

Turnir "TROFEJ NAIS" održava se ovog vikenda u Nišu. Okupiće osobe sa invaliditetom koje igraju stoni tenis. Nije to obično okupljanje, pretvore se ti turniri u pravu borbu za medalje, tako će biti i u nedelju 10. aprila od 10 sati u Osnovnoj školi "Ivo Andrić".

Po planu rada Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije i udruženja paraplegičara nišavskog okruga za 2016. godinu, a u saradnji sa sportsko-rekreativnim >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << udruženjem osoba sa invaliditetom „NAIS“ u nedelju 10. aprila sa početkom u 10 sati održaće se pojedinačno takmičenje u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.
Turnir će se održati u sali Osnovne škole "Ivo Andrić", ulica Pribojska bb, u niškom naselju Branko Bjegović.
Na turniru će učestvovati oko 70 takmičara iz mnogih gradova Srbije.
Najbolja stonoteniserka na svetu među osobama sa invaliditetom Borislava Perić-Ranković, biće jedna od takmičarki na ovom turniru.
Trofej NAIS se održava poslednjih desetak godina i jedan je od najbolje organizovanih turnira u Srbiji, kažu organizatori za Niške Vesti.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Na trofeju „Nais“ i najbolja stonoteniserka na svetu

Izvor: juGmedia, 09.Apr.2016, 12:03

NIŠ – U Osnovnoj školi „Ivo Andrić“ u Nišu sutra 10. aprila, sa početkom u 10 časova održaće se pojedinačno takmičenje u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom...Na turniru pod nazivom Trofej „Nais“ učestvovaće oko 70 takmičara iz cele Srbije izmedju ostalih i najbolja stonoteniserka...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.