WTA RANG LISTA: Plasman karijere Olge Danilović

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023, 08:32

WTA RANG LISTA: Plasman karijere Olge Danilović

Veliki uspon srpske igračice.

Srpska teniserka Olga Danilović ostvarila je najbolji plasman u karijeri.

Na najnovijoj ATP listi Beograđanka je trenutno 93. igračica sveta, posle čelendžera u italijanskom gradu Gajbi, gde je ostvarila plasman u polufinale.

Što se tiče samog vrha, Iga Švjontek je i dalje prvi reket i ima 874 boda više od drugoplasirane Arine Sabalenke.

Najveća promena u top 10 jeste povratak Barbore Krejčikove, na 10. mesto, a Džesika Pegula i Karolin Garsija zamenili su mesta – Amerikanka je sada četvrta, a Francuskinja peta.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olga Danilović popravila poziciju na WTA listi

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Jun.2023

Sjajni rezultati na šljaci donose i postepen napredak najboljoj srpskoj teniserki Olgi Danilović. Pogled na novu WTA listu u ponedjeljak pun je optimizma, pošto je srpska teniserka dostigla rang karijere.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mari: Nije vreme za kraj, nadam se da ću igrati tenis još nekoliko godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2023

Britanski teniser Endi Mari demantovao je da će po završetku Vimbldona okončati igračku karijeru, prenosi Skaj sports. Mari (36) je trenutno 39. teniser sveta, a najbolji plasman u karijeri je imao je 2016. kada je bio prvi igrač na ATP listi. On je dva puta u karijeri osvojio Vimbldon i to 2013....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.