Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2023, 12:27

Mari: Nije vreme za kraj, nadam se da ću igrati tenis još nekoliko godina

Britanski teniser Endi Mari demantovao je da će po završetku Vimbldona okončati igračku karijeru, prenosi Skaj sports. Mari (36) je trenutno 39. teniser sveta, a najbolji plasman u karijeri je imao je 2016. kada je bio prvi igrač na ATP listi. On je dva puta u karijeri osvojio Vimbldon i to 2013. i 2016. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Mari: Nije vreme za kraj

Izvor: B92, 26.Jun.2023

Britanski teniser Endi Mari demantovao je da će po završetku Vimbldona okončati igračku karijeru, prenosi Skaj sports...Mari (36) je trenutno 39. teniser sveta, a najbolji plasman u karijeri je imao je 2016. kada je bio prvi igrač na ATP listi...On je dva puta u karijeri osvojio Vimbldon i to 2013....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.