Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020, 14:58

WTA Palermo: Put do prvih finalistkinja od restrata

Prvi turnir od kako se pokrenuo ženski deo teniske sezone ušao je u samu završnicu

Sada je već sasvim jasno, barem iz onoga što se da videti na WTA turniru u Palermu (šljakasta podloga, nagraadni fond 202250 dolara), prvom od kako je restartovala teniska sezona, da je moguće održavati turnire. Naravno, uz mnogo brige i pažnje. Ali je moguće.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

A tamo je na red došla sama završnica, tradicionalno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << subotom slede polufianala, to jest borbe za finale. Od 17 časova iskisna Petra Martić ukršta rekete sa Anet Kontavejt. Hrvatica igra poslednjih godinu dana tenis života i tek sada je sa 29 leta prva nositeljka na nekom WTA turniru.

Martićeva, 15. na svetskoj listi je apsolutni favorit. Vodi sa 1-0 protiv Estonke, igra zasita odlilno, a na šljaci je slavila na 17 od poslednjih 20 mečeva. Osim na Splićanku, moglo bi ove da se odigra i da će biti taj-brejka, što je njena "specijalnost", za lepu kvotu 3,70.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Nakon njih na zemljani teren na Siciliji istrčavaju Fjona Fjero i Kamila Đorđi. Ovde je prvonavedena, francuska tenisreka fabvorit, ali treba biti oprezan. Jer Italijanka je zapravo bolja, ali je trenutno nešto slabije plasirana. Đorđij e tako sada 89, mada je bila u Top 30, dok je Fjero 52, što joj je plasman karijere. Za one hrabrije, može se pokušati na domaću teniserku i kvotu 2,11.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.