Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA MADRID: Novi Anin pad i poraz u osmini finala Mastersa

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u osmini finala WTA turnira u Madridu. Bolja od nje bila je Karla Suarez Navaro rezultatom 2:1 (7:5, 1:6, 6:4).

Velikih problema imala je Ana Ivanović sa svojim servisom danas, posebno u prvom setu, kada je čak tri puta gubila gemove na svoj servis. Upravo zbog toga je i izgubila prvi deo igre, i to tek u samoj završnici rezultatom 7:5.
Čim >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je taj deo svoje igre rešila, odmah je počela da melje svoju protivnicu. U drugom setu je dva puta osvojila protivnicin servis, povela brzo sa 5:0 i veoma lako došla do izjednačenja u setovima.
Međutim, kao što je navikla svoje navijače, Ana je napravila novi pad u svojoj igri, u odlučujućem setu Karla Suarez Navaro je čak četiri puta napravila brejk i zasluženo prošla u četvrtfinale gde je čeka Serena Vilijams.
Ana se sada seli u Rim, gde je očekuje novi Masters.
hotsport.rs  
The post WTA MADRID: Novi Anin pad i poraz u osmini finala Mastersa appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.