WTA LISTA: Krunićeva izjednačila najbolji plasman u karijeri! Skok i ostalih srpskih teniserki

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA LISTA: Krunićeva izjednačila najbolji plasman u karijeri! Skok i ostalih srpskih teniserki

Napredak naših igračica.

Objavljena je nova WTA lista, na kojoj je Aleksandra Krunić napredovala za sedam pozicija i izjednačila svoj najboljih renking u dosadašnjoj karijeri - 45. mesto.

PONOVO PROMENE U NOVAKOVOM TIMU: Srpski teniser obnavlja saradnju sa starim trenerom?

ATP LISTA: Pred prvi meč u Madridu Novak zadržao 12. poziciju, značajan SKOK Srbina (FOTO)

Ivana Jorović je na 226. mestu, što je za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osam pozicija bolji plasman nego pre sedam dana, a za 13. mesta je napredovala Dejana Radanović, trenutno 232. teniserka sveta. Pomak napred za jedno mesto ostvarila je i Olga Danilović koja je na 254. mestu.

Pad Jelene Janković je nastavljen pa je nekada prva teniserka sveta trenutno na 334. poziciji, što je za sedam mesta slabiji plasman nego na prethodnoj WTA listi.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.