Izvor: HotSport.rs, 16.Okt.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

WTA LINC: Krunić bez borbe za finale

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u polufinale WTA turnira u Lincu pošto je večeras u četvrtfinalnom meču izgubila od Ruskinje Anastasije Pavljučenkove u dva seta – 6:3, 6:3.

Krunićeva nije imala šansi za iznenađenje u duelu sa 29. teniserkom sveta.
Trudila se koliko je mogla, ali je snažna Pavljučenkova igrala mnogo bolje i sigurnije, pa je bez većih problema slavila >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u njihovom prvom međusobnom okršaju nakon sat i 20 minuta borbe.
Ruskinja u polufinalu igra protiv Belgijanke Kirsten Flipkens, koja je pobedila Čehinju Denizu Alertovu sa 6:3, 6:4, a drugi polufinalni par čine Šveđanka Johana Larson i Nemica Ana-Lena Fridsam.
Turnir u austrijskom gradu igra se za nagradni fond od 226.728 evra.
The post WTA LINC: Krunić bez borbe za finale appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunić bez polufinala na turniru u Lincu

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Okt.2015

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Lincu, pošto je večeras izgubila od 29. teniserke sveta, Ruskinje Anastasije Pavljučenkove, sa 0:2 u setovima (3:6, 3:6)...Pavljučenkova je u osmom gemu prvog seta napravila brejk i to joj je bilo dovoljno da povede...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Krunić bez polufinala na turniru u Lincu

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2015

Nakon što je uzela dva "skalpa" na turniru u Lincu srpska teniserka Aleksandra Krunić zaustavljena je u četvrtfinalu od strane Anastasije Pavljučenkove...Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Lincu, pošto je večeras izgubila od 29. teniserke sveta,...

Nastavak na Sportske.net...

RUSKINJA ZAUSTAVILA ALEKSANDRU: Krunić bez polufinala na turniru u Lincu

Izvor: Kurir, 16.Okt.2015

Sedmi nosilac na turniru Pavljučenkova će u polufinalu igrati protiv Belgijanke Kirsten Flipkens...BEOGRAD - Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Lincu, pošto je večeras izgubila od 29. teniserke sveta, Ruskinje Anastasije Pavljučenkove, sa 0:2 u setovima...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.