Vraneš čeka Anu i Jovanu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Apr.2014, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vraneš čeka Anu i Jovanu

Ženska teniska reprezentacija Srbije doputovala je u Bukurešt na duel s Rumunijom u borbi za opstanak u Drugoj grupi Fed kupa, a selektor Dejan Vraneš rekao je da je zadovoljan uslovima na terenu.

Slobodan Živojinović i Dejan Vraneš

Nisu doputovale Ana Ivanović i Jovana Jakšić, koje su u Beogradu zbog terapije, ali bi trebalo da se u sredu ili četvrtak priključe timu.

"Imali smo prvi trening, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uslovi su zadovoljavajući. Imamo još pet dana da se priviknemo na podlogu i uslove. Tereni obično nisu u dobrom stanju u ovo doba godine, ali ovaj je odličan", rekao je Vraneš posle prvog treninga.

 

Na centralnom terenu "Arenele" trenirale su Bojana Jovanovska i najmlađa članica Fed kup reprezentacije Srbije Nina Stojanović. Pobednik ovog duela igraće u drugoj Svetskoj grupi, a poraženi ide u prvu grupu Evroafričke zone.

"Nismo još stigli da pogledamo ko je ovde iz protivničke ekipe, ali verovatno su i one u punom sastavu. Narednih nekoliko dana gledaćemo njihov trening i videti koja je u kakvoj formi", rekao je Vraneš.

 

Jovanovski je prethodne dve nedelje trenirala na šljaci i prilagođavala se podlozi.

Žreb za Fed kup u Bukureštu održaće se u petak u 13.00.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.