Voznijacki se povredila pred Rolan Garos

Izvor: N1 televizija, 23.Maj.2017, 05:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voznijacki se povredila pred Rolan Garos

Danska teniserka Karolina Voznijacki zbog povrede se povukla sa turnira u Strazburu, samo šest dana pre početka Rolan Garosa.

Nekadašnja najbolja teniserka sveta, koja je bila postavljena za prvog nosioca u francuskom gradu, kao razlog povlačenja sa meča sa Amerikankom Rodžers navela je bolove u leđima. U trenutku predaje, Rodžersova je vodila 7:6 (10:8), >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 1:0, posle nešto više od sat vremena igre.

Osetila sam bolove na polovini prvog seta. U tom trenutku sam pomislila da mi je najvažnije da pokušam da se spremim za Pariz, da tada budem na 100 odsto”, istakla je Voznijacki.

Amerikanka će se u drugom kolu sastati sa Hsijan Vang iz Kine.

Voznijacki je svoj najbolji rezultat na drugom Gren slemu sezone ostvarila 2010. godine, kada je stigla do četvrtfinala.

Rolan Garos počinje u nedelju.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.