Voznijacki otpustila tatu

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Avg.2011, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voznijacki otpustila tatu

Prva teniserka sveta Karolina Voznijacki odlučila je da otpusti oca Pjotra sa trenerskog mesta posle očajnih igara na dva turnira msters serije u Torontu i Ohaju.

O ovakvom raspletu u porodici Voznijacki razgovaralo se i posle Vimbldona kada je u osmini finala poražena od Cibulkove. Nije bilo lako naći novog trenera pa je Pjotr otputovao u Ameriku sa ćerkom.
Ali, kada je u meču drugog kola sa američkom nadom Mek Hejl mlada Dankinja bila u problemu, tata nije prezao da se na nju izviče na terenu kada je sišao da joj da savete. Ko će biti novi trener prve teniserke sveta videće se uskoro, a naredni turnir na kome će Karolina igrati biće Nju Hejven sledeće  nedelje.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.