Vinči, Benčić i Kvitova u trećem kolu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2016, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vinči, Benčić i Kvitova u trećem kolu

Italijanska teniserka Roberta Vinči plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas pobedila Amerikanku Kristinu Mekhejl u dva seta 6:1, 6:3.

Finalistkinji Ju Es opena iz 2015. godine je za prolazak u treću rundu bilo potrebno samo sat i pet minuta.

U treće kolo plasirala se i Belinda Bečić iz Švajcarske, koja je sa 6:3, 6:2 pobedila Nemicu Anderu Petković.

Češka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << teniserka Petra Kvitova je do trećeg kola Ju Es opena stigla posle pobede nad turskom teniserkom Čaglom Bjukočaj sa 7:6, 6:3. Kvitova će u narednom kolu igrati protiv Eline Svitoline iz Ukrajine.

Slovakinja Danijela Cibulkova je u drugom kolu bila bolja od Ruskinje Egvenije Rodine u tri seta, a u narednom kolu će igrati protiv Ukrajinke Lezije Curenko, koja je savladala Kineskinju Jafan Vang.

Voznjacki eliminisala Kuznjecovu

Danska teniserka Karolina Voznjacki plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstvo SAD, pošto je večeras pobedila Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu u dva seta - 6:4, 6:4.

Kuznjecova je povela sa 4:0 na početku meča i jedan poen je delio od prednosti 5:0, ali je Voznjacki potom uspela da osvoji sedam gemova u nizu pre konačne pobede.

Voznjacki će u trećem kolu igrati protiv protiv Rumunke Monike Nikulesku, koja je bila bolja od sunarodnice Ane Bogdan.

Pobeda nad Kuznjecovom prva je pobeda Voznjacki nad nekom od najboljih deset teniserki posle gotovo godinu dana.

Dankinja, koja se mučila s povredom zgloba, trenutno je 74. igračica sveta i nije među nosiocima na Ju Es openu prvi put još od 2007. godine kada je debitovala na tom turniru.

Plasman u treće kolo Otvorenog prvenstva SAD je njen najbolji na grend slem turnirima od Vimbldona prošle godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.