Vimbldon: Marej se pogubio protiv Nadala VIDEO

Izvor: S media, 01.Jul.2011, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vimbldon: Marej se pogubio protiv Nadala VIDEO

Endi Marej, najbolji britanski teniser, moraće da pričeka još neko vreme da bi došao do prvog gren slema u karijeri.

Deki Stanković: Zbog Novaka je prelepo biti Srbin

Conga: Danas mogu svakoga da pobedim, samo ne Đokovića!

Nadal mora da umrtvi stopalo da bi igrao

Marejeva mama se loži na Felisijana Lopeza!?

U polufinalu bolji od njega bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Rafael Nadal 3:1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:4), što znači da će se u velikom finalu sastati opet Srbin i Španac!

Nole i Rafa su se četiri puta sastajali u 2011. godini, s tim da je naš teniser isto toliko puta izlazio kao pobednik iz dvoboja. Kada je u pitanju rang lista, čak i da izgubi, Nole će od ponedeljka 4. jula biti prvi teniser na svetu.

Što se tiče meča između Mareja i Nadala, nije baš delovalo da će se ovako završiti. Naročito ne posle prvog seta, koji je Škot dobio sa 7:5. U drugom setu, Endi je nastavio sa sigurnom igrom do 2:1, ali je onda presudio jedan čelendž na 15:30 za Mareja, koji je bio u Rafinu korist. Od tog trenutka, potpuni potop Mareja, koji je u narednih 15 gemova uzeo samo tri, da bi u četvrtom setu sakupio četiri gema.

(Foto: AP/Beta)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.