Vića na Kanađanina Pospišila!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vića na Kanađanina Pospišila!

Srpski teniser Viktor Troicki saznao je tokom večeri ko će mu biti naredni rival na ovosezonskom Vimbldonu.

Trijumfom nad Dastinom Braunom srpski teniser Viktor Troicki u subotu je obezbedio plasman u osminu finala Vimbldona a tokom večeri saznao je ko će mu biti naredni rival.

Kanađanin Vasek Vašek Pospišil slavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je protiv Džejmsa Varda rezultatom 3:2 (6:4, 3:6, 2:6, 6:3, 8:6) u maratonskom meču koji je trajao više od tri sata pa će u osmini finala na megdan Viktoru Troickom.

Srbin i Kanađanin u prošlosti nisu imali prilike da se nadigravaju pa ćemo početkom naredne nedelje imati prilike da u osmini finala gledamo prvi njihov međusobni susret.

Vašek Pospišil trenutno zauzima 56. poziciju na ATP rang listi a plasman u osminu finala Vimbldona najveći mu je uspeh u karijeri kada je nezvanično "Prvenstvo sveta" u tenisu u pitanju.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.