Vera Zvonarjova k’o od majke rođena… (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2011, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vera Zvonarjova k’o od majke rođena… (FOTO)

Ko bi to rekao... Naočigled stidljiva, ruska teniserka Vera Zvonareva slikala se za američki magazin, što kaže naš narod, k'o od majke rođena, bez iđe ičega.

Tom prilikom, treća teniserka sveta, koja je nedavno izgubila od naše Ane Ivanović u Pekingu, je rekla:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Nisam bila sigurna kako ću se osećati, a sada mogu da kažem da sam uživala! Neke stvari možete da probate bar jednom u životu.
Pre nje, isto je učinila Serena Vilijems 2009. godine.
Uz samo jednu aktuelnu sliku dostupnu na internetu, s nestrpljenjem čekamo da obogatimo kolekciju...




Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Zvonarjova kakvu niste videli...

Izvor: B92, 07.Okt.2011, 21:00

Ruska teniserka Vera Zvonarjova slikala se naga za treće izdanje ESPN-ovog godišnjeg časopisa "Body Issue". "To je samo nešto što sam želela da probam, mislim da neke stvari treba da se probaju bar jednom u životu. Bilo je lakše nego što sam mislila jer je set bio sjajan, fotograf je bio odličan,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.