Venus dobila specijalnu pozivnicu za Vimbldon

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jun.2023, 19:31

Venus dobila specijalnu pozivnicu za Vimbldon

Petostruka šampionka Vimbldona američka teniserka Venus Vilijams dobila je specijalnu pozivnicu za učešće na tom londonskom grend slem turniru, saopštili su danas organizatori.
Vilijams se prošle nedelje, prvi put od januara, vratila na teren na turniru u Hertogenbošu, gde je izgubila u prvom kolu, dok je u ponedeljak na turniru u Birmingemu pobedila Italijanku Kamilu Đorđi, što je bila njena prva pobeda protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << neke od teniserki iz prvih 50 još od 2019. godine.
To će biti 24. učešće na Vimbldonu 43-godišnje Vilijams, koja je trenutno 697. na WTA listi.
Organizatori trećeg grend slem turnira u sezoni podelili su 13 vajldkarti za ovogodišnje takmičenje, a među dobitnicima su Ukrajinka Elina Svitolina, Belgijanac David Gofan i desetoro britanskih tenisera.
Organizatori će uskoro dodeliti još tri specijalne pozivnice.
Takmičenje na Vimbldonu počinje 3. jula.



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Vimbldon ne zaboravlja šampione! Legendarna Amerikanka 24. put na travi Ol Ingland kluba!

Izvor: 24sedam.rs, 21.Jun.2023

Venus Vilijams dobila je specijalnu pozivnicu za učešće na trećem grend slemu u sezoni

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.