Venus Vilijams se povukla sa Ju-Es Opena

Izvor: RTS, 01.Sep.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venus Vilijams se povukla sa Ju-Es Opena

Dvostruka šampionka Otvorenog prvenstva SAD u tenisu Venus Vilijams povukla se noćas sa turnira, zbog autoimune bolesti Sjogrenov sindrom.

Vilijamsova je u drugom kolu turnira trebalo da se sastane sa Sabinom Lisicki iz Nemačke, koja će u narednoj rundi igrati protiv domaće takmičarke Irine Falkoni.

"Nedavno je ustanovljeno da imam Sjogrenov sindrom, autoimunu bolest koja utiče na nivo energije i uzrokuje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << umor", navela je Vilijamsova u saopštenju koje su objavili organizatori turnira.

Ona je dodala da je "veoma razočarana" zbog povlačenja sa turnira, ali i da joj je "drago što je konačno uspostavljena dijagnoza bolesti".

"Sada ću se koncentrisati na oporavak i što brži povratak na teren", kazala je šampionka Ju-Es Opena iz 2000. i 2001. godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.