Vavrinka eliminisan, uspeh karijere Tenisa Sandgrena

Izvor: RTS, 18.Jan.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vavrinka eliminisan, uspeh karijere Tenisa Sandgrena

Amerikanac Tenis Sandgren napravio je najveće iznenađenje u dosadašnjem toku Australijan opena, pošto je u 2. kolu eliminisao osmog tenisera sveta Stanislasa Vavrinku sa 6:2, 6:1, 6:4. Naredni rival Sandgrenu biće Nemac Maksimilijan Marterer.
Tenis Sandgren, 97. na ATP listi, zabeležio je najveći uspeh u karijeri jer je prvi put izborio plasman u treće kolo na grend slemu, ali i pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nad igračem iz najboljih deset.

Stanislas Vavrinka, šampion Melburna iz 2015. godine, došao je na turnir nakon duže pauze i dvostruke operacije kolena, i važio je za favorita u tom duelu.
No, Sandgren je samouvereno ušao u meč i posle sat i po igre ubedljivo odneo pobedu bez izgubljenog seta.
Naredni rival Sandgrenu biće Nemac Maksimilijan Marterer, koji je, takođe, iznenadio iskusnijeg Španca Fernanda Verdaska – 6:4, 4:6, 7:6 (7:5), 3:6, 6:3.
Australijan open se igra za nagradni fond od 43,2 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sangren eliminisao Vavrinku u Melburnu

Izvor: Večernje novosti, 18.Jan.2018

Amerikanac Tenis Sangren napravio je najveće iznenađenje u dosadašnjem toku Australijan opena, pošto je u 2. kolu eliminisao osmog tenisera sveta Stanislasa Vavrinku 6:2, 6:1, 6:4 Amerikanac Tenis Sangren napravio je najveće iznenađenje u dosadašnjem toku Australijan opena,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.