Vajda: Novaku šale donose mir VIDEO

Izvor: S media, 07.Apr.2011, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vajda: Novaku šale donose mir VIDEO

Marijan Vajda, slovački teniski stručnjak, kaže da se njegovo druženje sa Novakom Đokovićem ne završava na kraju treninga i istakao njihovo prijateljstvo van terena kao jedan od bitnih faktora uspešne saradnje.

- Nisam Novakov savetnik samo na terenu, već i van njega. Znam više nego bilo ko drugi o njegovom privatnom životu. To je velika odgovornost, ali mislim da se privatan život odražava i teniski. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Drugi treneri rade samo na terenu, a ja mislim da sam imao sreće da uvidim da postoji i druga strana - izjavio je Vajda.

ATP Majami: Novak je nezaustavljiv! VIDEO i FOTO

Nadal: Protiv Novaka ću morati bolje nego protiv Federera

Federer: Nadal mi je najveći rival, ne Đoković

Rafa protiv Rodžera, Marija zaustavila Andreu

On je istakao da je Novakovo poimanje sporta sasvim drugačije od većine tenisera.

- Kada sam ga upoznao nisam bio svestan koliko u njemu ima zabave, ali je brzo krenuo sa imitacijama i svim njegovim šalama. To mu donosi mir, opušta ga, a zabavlja druge ljude i šalje poruku da tenis nije sport koji ide samo jednim pravcem - kaže Slovak.

Nole je za sada na ATP listi na drugom mestu, ali većina stručnjaka prognozira da je samo pitanje dana kada će prestići Nadala.

- On je pred sebe odavno postavio visoke ciljeve. Radimo zajedno pet godina i on je u mojim očima uvek bio veliki igrač, ali mu je bilo potrebno vremena da izraste i pronađe sebe. Mislim da je pobeda Srbije nad Francuskom u Dejvis kupu bila veoma važna, tada je rešio sve u glavi - rekao je Vajda u intevjuu za sajt atpworldtour.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Muratoglu: Rafa je čudovište za rivale, ali protiv Đokovića je obrnuto

Izvor: Blic, 07.Apr.2011

Poznati teniski stručnjak i komentator "Eurosporta" Patrik Muratoglu se u poslednjoj kolumni osvrnuo na finalni meč Majamija i pobedu Novaka Đokovića nad Rafaelom Nadalom, za koga smatra da je imao potpuno podređenu ulogu..."Ovo jeste revolucija. Iako još ne možemo da govorimo o smeni na vrhu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.