VTA: Šarapova može da učestvuje na turniru u Štutgartu

Izvor: RTS, 13.Mar.2017, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTA: Šarapova može da učestvuje na turniru u Štutgartu

Ruska teniserka Marija Šarapova može da učestvuje na turniru koji u Štutgartu počinje iste nedelje kada njoj ističe suspenzija zbog dopinga, saopštila je Ženska teniska asocijacija. Šarapovoj suspenzija ističe 26. aprila, a turnir u Štutgartu počinje 24. aprila, ali će mečevi prvog kola trajati tri dana.

Kao bivša grend >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << slem šampionka i pobednica završnog VTA turnira, Šarapova ima pravo da traži i dobije neograničen broj specijalnih pozivnica, uključujući i za turnir u Štutgartu, navodi VTA.
U skladu sa VTA i pravilima antidoping programa, Ruskinja može da učestvuje na turniru u nedelji kada joj ističe suspenzija, pod uslovom da prvi meč igra na dan ili dan nakon dobijanja pravo da se vrati na teren, dodaje se u saopštenju.
Prvo kolo turnira u Štutgartu se obično igra tri dana, tako da nekada najbolja teniserka sveta ima pravo da prihvati specijalnu pozivnicu i zaigra 26. aprila.
Danska teniserka Karolina Voznjacki nedavno je izjavila da je učešće Šarapove na turniru u Štutgartu nepoštovanje prema ostalim igračicama, jer turnir počinje pre nego što Ruskinji istekne suspenzija.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

WTA: Šarapova može da učestvuje na turniru u Štutgartu

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Mar.2017

Ruska teniserka Marija Šarapova može da učestvuje na turniru u Štutgartu koji počinje iste nedelje kada njoj ističe suspenzija zbog dopinga, saopštila je danas Ženska teniska asocijacija (WTA)...Šarapovoj suspenzija ističe 26. aprila, a turnir u Štutgartu počinje 24. aprila...Kao bivša grend...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

WTA: DA Šarapovoj! A da li je to fer?

Izvor: Mondo, 13.Mar.2017

Ženska teniska asocijacija odobrila je ruskoj teniserki učešće na turniru u Štutgartu koji počinje iste nedelje kada joj ističe suspenzija zbog dopinga. Kakve su reakcije kolega?..Foto: AP/Isaac Brekken..Marija Šarapova defibnitivno će moći odmah po isteku suspenzije od 15 meseci nakon korišćenja...

Nastavak na Mondo...

RAT TENISKIH LEPOTICA: Karolina Voznijacki brutalno izvređala Šarapovu!

Izvor: Kurir, 13.Mar.2017

...Čelnici WTA su ranije saopštili da Šarapova može da učestvuje na turniru koji u Štutgartu počinje iste nedelje kada Ruskinji ističe suspenzija zbog dopinga Šarapovoj suspenzija ističe 26 aprila, a turnir u Štutgartu počinje 24 aprila, ali će mečevi prvog kola trajati tri dana..Prvo kolo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.