Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VTA BIRMINGEM: Krunićeva na startu eliminisala domaću teniserku

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kola WTA turnira u Birmingemu, pošto je danas na startu takmičenja pobedila Britanku Heder Votson sa 7:6 (7:5), 6:4.

Krunićeva je u glavni žreb turnira došla iz kvalifikacija, a njena protivnica u drugom kolu biće Ruskinja Svetlana Kuznjecova, koja je bila bolja od Karin Knap iz Italije rezultatom 7:6 (7:4), 5:7, 6:2.
Turnir u Birmingemu igra se za nagradni >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fond od 731,000 dolara, a titulu brani Ana Ivanović, koja je kao drugi nosioc bila slobodna na startu.
Ranije danas plasman u drugo kolo ostavarila je i Jelena Janković nakon pobede nad Terezom Smitkovom iz Češke sa 6:4, 6:4.
The post VTA BIRMINGEM: Krunićeva na startu eliminisala domaću teniserku appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Birmingem: Јankovićeva u osmini finala

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Jun.2015, 14:28

Srpska teniserka Јelena Јanković plasirala su se u treće kolo WTA turnira u Birmingemu...Јelena je u meču drugog kola bila bolja od Australijanke Kejsi Delakve sa 7:6(11), 6:3, piše RTRS...Za prolaz u četvrtfinale Јankovićeva će se boriti sa boljom iz duela između Cvetane Pironkove i Anđelik...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.