VRAĆANJE U DETINJSTVO: Đokovićev čas tenisa sa najmlađima (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Apr.2017, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRAĆANJE U DETINJSTVO: Đokovićev čas tenisa sa najmlađima (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković održao je danas čas tenisa deci u hali „Aleksandar Nikolić“ i pozvao sve da se uključe u kampanju posvećenu značaju sporta „Sport u jednoj reči“.
– Sport nosi snažne emocije i doneo mi je mnogo radosti. Bavljenje sportom je usmerilo moj život, uticalo na izgradnju mog karaktera, tela i jačanje uma i duha. Kad bih morao da izaberem jednu reč >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kojom bih ga opisao ta reč bi bila zdravlje. Sport je veoma važan za razvoj dece i odraslih, rekao je Đoković.
On je na druženju govorio o značaju sporta, a deca su pisala poruke na šta prvo pomisle kada čuju tu reč.
Đoković je naveo da je ponosan što njegova fondacija aktivno radi na tome da se deci pruže jednaki uslovi za primenu regularnih fizičkih aktivnosti.
FOTO: FONDACIJA ‘NOVAK ĐOKOVIĆ

Kampanja „Sport u jednoj reči“ trajaće od 6. do 30. aprila, a cilj je podizanje svesti o važnosti bavljenja sportom, njegovoj ulozi u društvu, kao i podsticanje dece i mladih da više vežbaju.
Održavaće se na društvenim mrežama, na kojima će ljudi na fotografijama i video porukama deliti šta za njih predstavlja sport u jednoj reči, korišćenjem haštega #SportIn1Word.
Na kraju kampanje objavljeni sadržaj sa najviše „lajkova“ biće odabran kao integralni deo zvaničnog video spota Fondacije Novaka Đokovića, koji će obići svet.
FOTO: FONDACIJA ‘NOVAK ĐOKOVIĆ’

The post VRAĆANJE U DETINJSTVO: Đokovićev čas tenisa sa najmlađima (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.