Izvor: HotSport.rs, 10.Jul.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Mari u četvrtfinalu

Endi Mari plasirao se među osam najboljih tenisera na Vimbldonu, pošto je savladao Benou Pera iz Francuske sa 3:0 u setovima.
Mari je do trijumfa stigao nakon što je prvi deo igre dobio u taj-brejku 7:6, a potom naredna dva seta rešio u svoju korist sa po 6:4, 6:4.
On će igrati protiv Sema Kverija, koji je sa 3:2 bio bolji od Kevian Andersona iz Južne Afrike.
U četvrtfinale se plasirao i Marin Čilić, pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je sa 3:0 savladao Roberta Bautistu-Aguta sa 3:0.
On u narednoj rundi čeka boljeg iz duela Nadal – Miler.
 
The post VIMBLDON: Mari u četvrtfinalu appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Vimbldon - Šampion bez problema, Berdih čeka Novaka

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2017

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, pošto je danas lako pobedio Benou Pera iz Francuske...Endi Marej je u osmini finala turnira na kom brani trofej pobedio Pera sa 3:0 u setovima (7:6, 6:4, 6:4)...Naredni protivnik biće mu Amerikanac Sem Kveri, koji je posle velike borbe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.