VIMBLDON: Jovanovski u glavnom žrebu

Izvor: OkRadio.rs, 15.Jun.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIMBLDON: Jovanovski u glavnom žrebu

Srpska teniserka igraće na gren slem turniru u Londonu umesto povređene Andree Petković iz Nemačke, saopštili su organizatori.Bojana Jovanovski, koja zauzima 103. mesto na WTA listi, "upala" je u glavni žreb ovogodišnjeg Vimbldona. Ona će na trećem grend slemu sezone igrati umesto povređene Andree Petković iz Nemačke. Petković, koja je trenutno 18. teniserka sveta, u sredu je odustala od učešća u Londonu, pošto se još nije oporavila od teške povrede skočnog zgloba desne noge. Sa Vimbldona se povukla i 16. teniserka sa WTA liste, Estonka Kaja Kanepi, zbog povrede stopala. Vimbldon startuje 25. juna.  ...

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIMBLDON: Jovanovski u glavnom žrebu

Izvor: Mondo, 15.Jun.2012

Srpska teniserka igraće na gren slem turniru u Londonu umesto povređene Andree Petković iz Nemačke, saopštili su organizatori.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.