Izvor: Blic, 26.Nov.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESELO U ĐOKOVIĆEVOJ LOŽI Jelena đuska sa svekrom, Novak uživa u muzici "Dugmića"

Treći beogradski koncert "Bijelog dugmeta" počeo je nešto pre 21 sat, a atmosfera u VIP loži najboljeg srpskog bila je i više nego vesela.

Od samog početka koncerta Novak i Jelena su na nogama, a lepa supruga srpskog tenisera u jednom momentu je i zaplesala sa svekrom.

Uvodni taktovi pesme "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo" posebno su "pogodili" Novaka, koji je ustao sa svog mesta i sa podignutim rukama u vis, uživao u omiljenim stihovima.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << treći beogradski koncert popularne ex-Yu grupe Novak je stigao sa suprugom Jelenom, a u VIP loži, društvo mu prave otac Srđan, majka Dijana i brat Đorđe.

Inače, Novak Đoković je veliki fan Bijelog dugmeta, i zbog toga je iz Monte Karla došao dan pre svadbe kako bi sa suprugom i porodicom uživao na koncertu, saznaje "Blic".

EKSKLUZIVNO Novak sa Jelenom stigao u Srbiju (VIDEO)

Podsetimo, najbolji srpski teniser Novak Đoković stigao je danas u Beograd sa suprugom Jelenom, kako bi sutra prisustvovao svadbi kolege Viktora Troickog, ali večeras nije želeo da propusti koncert Bijelog dugmeta u Areni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESELO U ĐOKOVIĆEVOJ LOŽI Jelena đuska sa svekrom, Novak uživa u muzici "Dugmmića"

Izvor: Blic, 26.Nov.2016

Treći beogradski koncert "Bijelog dugmeta" počeo je pre nešto manje od pola sata, a atmosfera u VIP loži najboljeg srpskog tenisera je na vrhuncu...Od samog početka koncerta Novak i Jelena su na nogama, a lepa supruga srpskog tenisera u jednom momentu je i zaplesala sa svekrom...Uvodni taktovi pesme...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.