VENUS VILIJAMS UBILA ČOVEKA: Objavljeno ime poginulog u saobraćajki

Izvor: Večernje novosti, 30.Jun.2017, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VENUS VILIJAMS UBILA ČOVEKA: Objavljeno ime poginulog u saobraćajki

Teniska zvezda Venus Vilijams izazvala je automobilsku nezgodu početkom meseca, u kojoj je poginula jedna osoba, saopštila je američka policija, javlja AP. Teniska zvezda Venus Vilijams izazvala je automobilsku nezgodu početkom meseca, u kojoj je poginula jedna osoba, saopštila je američka policija, javlja AP.Prema saopštenju policije Palm Bič Gardensa, koje je objavljeno u četvrtak, svedoci su naveli da je Vilijams projurila kroz crveno svetlo 9. juna >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i izazivala sudar.U nesreći je povređen 78-godišnji Džerom Barson, koji je preminuo dve nedelje kasnije.Kako se u izveštaju navodi, automobil marke "Hjundai" (Hyundai Ačent) koji je vozila Barsonova supruga Linda, udario je sa bočne strane u teniserkin terenac, a Linda je istražiteljima rekla da se približavala raskrsnici kada se upalilo zeleno svetlo i da nije mogla da se zaustavi na vreme.Linda Barson je pretrpela lakše telesne povrede, a 37-godišnja Vilijams nije bila povređena.Vilijamsova je rekla islednicima da je imala zeleno svetlo i da je morala da zaustavi na sredini raskrsnice zbog vozila ispred njenog. Ona kaže da nije videla vozilo Barsonovih kada se našla na njihovoj traci. Gradonačelnik Palm Biča, Pol Rodžers izjavio je da se nezgoda istražuje, a da optužnica protiv teniserke nije podignuta.Kako navodi agencija, prema izveštaju, ona nije bila pod uticajem opojnih supstanci.Advokat Venus Vilijams Malkolm Kaningem rekao je da je ona ušla vozilom u raskrsnicu dok je na semaforu bilo zeleno, i da je išla brzinom od pet milja na sat (manje od 10 kilometara na sat), kada je drugo vozilo udarilo u njeno.Kako se navodi, Kaningem je u saopštenju u četvrtak rekao da je ona izrazila "najdublje saučešće porodici koja je izgubila voljenu osobu".Advokat je rekao da Vilijams nije dobila mandatnu kaznu, niti je optužena.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Venus Vilijams: Teniserka učestvovala u saobraćajci sa smrtnim ishodom

Izvor: Story, 30.Jun.2017

Teniska zvezda Venus Vilijams izazvala je automobilsku nezgodu početkom meseca, u kojoj je poginula jedna osoba, saopštila je američka policija, javlja AP. Prema saopštenju policije Palm Bič Gardensa, koje je objavljeno u četvrtak, svedoci su naveli da je Vilijams projurila kroz crveno svetlo 9....

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.