Uživo: Muguruza spasila devet set lopti i izbacila Kerber, prošla i Nikulesku

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Muguruza spasila devet set lopti i izbacila Kerber, prošla i Nikulesku

Za subotu je bilo zakazano osam mečeva trećeg kola Vimbldona u pojedinačnoj konkurenciji teniserki, a za iznenađenje se pobrinula Garbin Muguruza.

Ona je uspela da eliminiše desetog nosioca, Anđeliku Kerber, sa 7:6(12), 1:6, 6:2, a naročito je uzbudljiv bio prvi set. Kerberova je najpre propustila prednost od 3:0, zatim pet brejk/set lopti prvi vođstvu od 6:5, a onda je u taj-brejku, vodila i sa 6:5 i sa 7:6 i sa 8:7 i sa 11:10, ali je, posle te četiri a kupno devet >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << propuštenih set lopti, izgubila tu deonicu.

Drugu je lako rešila u svoju korist, sa samo jednim izgubljenim gemom, ali je onda "nestala" sa terena u trećoj, u kojoj je jedino u prvom gem odigrala bez da je naišla na veće probleme, no spasa za Kerberovu nije bilo posle 3:1 za Muguruzu.

Dalje je prošla i Rumunka Monika Nikulesku, pobedivši Čehinju Karolinu Pliskovu sa 6:4, 7:5, a Karolini Voznijacki je bilo potrebno 42 minuta da sa 6:2, 6:2 kući pošalje Italijanku Kamilu Đorđi.

Od 16 časova svoj meč protiv branioca trofeje, Petre Kvitove, igra Jelena Janković.

Subotnji program u ženskoj konkurenciji:

Nikulesku - Pliskova 6:3, 7:5

Muguruza - Kerber 7:6(12), 1:6, 6:2

Vonijacki - Đorđi 6:2, 6:2

Kiz - Marija 6:4, 6:4

Radvanska - Delakva 6:1, 6:4

Baščinski - Lisicki 6:3, 6:2

Janković - Kvitova

Ribarikova - Govorcova
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Muguruza spasila devet set lopti i izbacila Kerber, prošle Voznijacki i Kiz

Izvor: Blic, 04.Jul.2015

Za subotu je bilo zakazano osam mečeva trećeg kola Vimbldona u pojedinačnoj konkurenciji teniserki, a za iznenađenje se pobrinula Garbin Muguruza, dok su Karolina Voznijacki i Medison Kiz očekivano prošle dalje...Ona je uspela da eliminiše desetog nosioca, Anđeliku Kerber, sa 7:6(12), 1:6, 6:2,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.