Izvor: Blic, 03.Avg.2009, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživala sam u Škotskoj

Srpska teniserka Ana Ivanović nedavno se vratila sa odmora u Škotskoj, gde je boravila zajedno sa dečkom, australijskim golferom Adamom Skotom, koji se takmičio na turniru u Loh Lomondu. Ana se sa odmora vratila zadovoljna i spremna za nove izazove koji je očekuju na turnirima u Americi.



- Super se osećam posle sjajnog odmora. Mislim da je dobra ideja imati ovakvu pauzu na polovini sezone, kao deo „Roadmapa”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to mi je dalo vremena da se odmorim i razmislim o svojoj igri. Naravno, što je još važnije, omogućilo mi je da posle povrede ponovo uđem u formu - napisala je Ana u svom dnevniku i osvrnula se na boravak u Škotskoj.

- Čini mi se da je Vimbldon bio jako davno. Za vreme odmora u Škotskoj malo sam radila na fitnesu, a prošle nedelje sam trenirala u Španiji. Sada idem u Ameriku, gde bi trebalo da provedem najmanje šest nedelja. Igraću na turnirima u Los Anđelesu, Sinsinatiju, Torontu i onda na US Openu.

Ana je za vreme boravka u Škotskoj privlačila veliku pažnju medija, jer je upravo tamo razotkrivena njena romansa sa Skotom, ali je ona ostala uzdržana u komentarisanju njihove veze.

- Zaista uživam u boravku u Škotskoj i, naravno, ovde sam da bodrim Adama - bilo je sve što je popularna teniserka tada rekla. Iako u poslednje vreme nije imala puno uspeha na terenu, Anin pobednički duh nije posustao, a razlog tome je možda upravo romansa sa zgodnim Australijancem.

- Prošlo je dosta vremena od kada sam igrala na tri turnira za tri nedelje i to je definitivno fizički izazov, ali sigurna sam da sam u stanju da to uradim. Posle kratkog odmora od tenisa kao što je ovaj, imam još veću glad da se takmičim - istakla je Ana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.