Uteha u  mlađinom  Zagrljaju

Izvor: Glas javnosti, 01.Jul.2009, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uteha u mlađinom Zagrljaju

Srpska teniserka Jelena Janković brzo je prebrodila ispadanje sa Vimbldona. Naime, šesta igračica sveta brzo je požurila u zagrljaj svom dečku vaterpolisti Mlađanu Jankoviću, koji je svoj slobodan dan u pripremnom ciklusu za Svetsko prvenstvo posvetio Jeleni. NJih dvoje su prvo boravili u Kolašinu, rodnom gradu reprezentativca Crne Gore, da bi zatim otišli u manastir Ćirilovac, koji se nalazi 13 kilometara od ovog turističkog-sportskog centra, gde ih je primio otac Jojilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
Zaljubljeni par se trudio da njihov boravak na severu Crne Gore bude diskretan, a kad je vest procurila, svi su hteli da dođu do autograma i fotografišu se sa poznatim parom, ali ni Jelena ni Mlađan nisu hteli da imaju nikakvu komunikaciju sa okupljenim građanima.

U prepodnevnim satima oni su džipom „porše kaen“ stigli u Kolašin i nekoliko sati bili u hotelu „Bjanki“, da bi se potom naručenim taksijem uputili ka manastiru Ćirilovac. Vožnja makadamskim putem trajala je oko 40 minuta, a zaljubljeni par je sedeo na zadnjem sedištu pričajući tiho, čak su u nekoliko navrata od taksiste tražili da pojača muzika. U manastir Ćirilovac je prvo ušla Jelena Janković zajedno sa ocem Jojilom, da bi im se 15 minuta kasnije pridružio i Mlađan Janović. Tu su se zadržali određeni period, da bi se ponovo vratili u Kolašin, nakon čega su napustili ovaj gradić i otišli u nepoznatom pravcu. Taj manastir je poznat po tome što njega posećuju i ostali sportisti, a česti gosti Ćirilovca su Mateja Kežman i Dejan Tomašević.

Jeleni Janković očigledno ženski problemi nisu smetali da pređe dalek put i preko Londona stigne do severa Crne Gore kako bi se videla sa svojim dečkom. LJubav između naše teniserke i Mlađana Janovića cveta, a to su potvrdili i meštani koji su ih videli, napominjući da se njih dvoje nisu odvajali jedno od drugog i da su se stalno držali za ruku.

Molim vas izmenjajte mi MLAĐAN po PADEŽIMA?

Ja n`umem,ali bih voleo da naučim,MOLIM VAS!
Pogledaj vesti o: Jelena Janković

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.