Uspeh niških teniserki

Izvor: RTS, 20.Avg.2013, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspeh niških teniserki

Najbolje mlade teniserke u ekipnom prvenstvu su igračice teniske akademije "Živković" iz Niša. Na takmičenju koje je održano u Somboru, učestvovalo je sedam ekipa iz Srbije, a teniserke iz Niša su u finalu pobedile ekipu Crvene Zvezde rezultatom 4:0.

Poput Novaka, Jelene, Ane.. i ove mlade teniserke svoj teniski put počele su na šljaci. Na nedavno održanom ekipnom prvenstvu Srbije do 16 godina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << osvojile su prvo mesto.

I do sada su učestvovali na mnogim prvenstvima, ali im je ovo najbolji rezultat.

Teniska akademija "Živković" iz Niša postoji skoro šest godina. Po broju takmičara koji se takmiče u kategorijama od osam do 16 godina, ova akademija je druga u zemlji.

rt.nis@rts.rs

+381 18 236-588

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.