Udala se Peni iz Štrebera

Izvor: B92, 02.Jan.2014, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udala se Peni iz "Štrebera"

Zvezda serije "Štreberi", Kejli Kuoko, i profesionalni teniser. Rajan Sviting, venčali su se na 31. decembra u Los Anđelesu.

Počeli su da se zabavljaju pre šest meseci i odmah su znali da im je "suđeno".

Par se upoznao ove godine na sastanku na slepo i od onda su nerazdvojni. Kejli Kuoko (28) i Rajan Sviting (26) u utorak uveče su se venčali nakon samo šest meseci veze. Na svadbi im je tema bila "vatra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i led".

Peni iz serije "Štreberi" nije mogla da sakrije svoje oduševljenje i uzbuđenje zbog venčanja. Poslednjih dana na Instagramu i ostalim društvenim mrežama ostavljala je fotografije i poruke u kojima je izjavljivala ljubav Rajanu.

Uoči venčanja Kejli je otkrila kako želi da joj svadbena torta bude u obliku psa, a htela je i da nekoliko životinja bude na samom slavlju. Napomenula je da svoje venčanje planira ceo život i da jednostavno sve mora da bude savršeno.

28-godišnja zvezda na venčanju je bila u pink haljini koju je dizajnirala Vera Veng, a njen suprug, u potpuno crnoj kombinaciji.

Kuoko je venčanje potvrdila i preko svog naloga na Instagramu gde je uz fotku jednostavno napisala: "Da :) #sweetings".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Peni-iz-Strebera-se-udala

Izvor: medio.rs, 02.Jan.2014

Zvezda serije "Štreberi", Kejli Kuoko, i profesionalni teniser. Rajan Sviting, venčali su se na 31. decembra u Los Anđelesu.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.