Srbija poražena u sva tri meča

Izvor: B92, 16.Sep.2023, 14:00

Srbija poražena u sva tri meča

Teniska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Češke u trećem kolu grupe C Dejvis kupa sa 3:0.

Teniseri Srbije pobedom protiv Španije izborili su plasman u četvrtfinale Dejvis kupa, koje se od 21. do 26. novembra održava u Malagi.

I Česi su bili u istoj poziciji kao i Srbija, ali je Češka dobila prva dva singl meča, pa će prva iz grupe ići će među osam najboljih. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prvo je Dušan Lajović ekspresno izgubio od Jakuba Menšika 3:6, 2:6, a potom je i Laslo Đere poražen od Jiržija Lehečke 7:6, 7:5 posle velike borbe.

Srpski dubl u sastavu Novak Đoković i Nikola Ćaćić poražen je od Mahača i Pavlašeka sa 7:5, 6:7, 10:3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DEJVIS KUP: Poraz dubla Đoković - Ćaćić, Češka - Srbija 3:0

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2023

Teniska reprezentacija Srbije poražena je od Češke 3:0 u meču trećeg kola C grupe Dejvis kupa, nakon što su Novak Đoković i Nikola Ćaćić poraženi u dublu od Adama Pavlašeka i Tomasa Mahača 7:5, 6:7 (7:9), 10:3.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.