USO: Del Potro u četvrtfinalu, predaja Tima

Izvor: N1 televizija, 05.Sep.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USO: Del Potro u četvrtfinalu, predaja Tima

Argentinski teniser Huan Martin del Potro plasirao se u četvrtfinale US Opena, pošto mu je Dominik Tim iz Austrije predao meč u drugom setu. Do predaje je došlo u trenutku kada je Del Potro vodio sa 6:3, 3:2, a duel je u tom trenutku trajao jedan sat i 12 minuta.

U borbi za polufinale, Argentinca čeka susret sa boljim iz duela između Švajcarca Stana Vavrinke i Ilje Marčenka iz Ukrajine.

Od početka meča, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Del Potro je kontrolisao rezultat, a u drugom setu je postalo evidentno da Tim ima određene probleme. Zatražio je pomoć zbog problema sa bedrenim mišićem, ali je vrlo brzo odlučio da preda meč.

Del Potro je plasmanom među osam najboljih na poslednjem Gren slemu sezone postao najlošije rangirani četvrtfinalista u Njujorku još od Džimija Konorsa 1991. godine. Konors je tada bio 174. na svetu, a Argentinac je trenutno 142. na ATP listi.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Del Potro: Nisam ovo očekivao

Izvor: N1 televizija, 05.Sep.2016

Argentinski teniser Huan Martin del Potro rekao je posle plasmana u četvrtfinale US Opena da nije očekivao da će tako daleko stići...Del Potro je do mesta među najboljom osmoricom u Njujorku došao pošto mu je Austrijanac Dominik Tim predao meč u drugom setu...Šampionu US Opena iz 2009. godine...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.