Izvor: Pančevac-online.com, 08.Jul.2023, 19:21

UPRKOS JAKOM OTPORU CICIPAS ELIMINISAO ĐEREA Srpski teniser izgubio u trećem kolu Vimbldona!

Laslo Đere je završio učešće na Vimbldonu. Srpski teniser je poražen u trećem kolu od petog nosioca Stefanosa Cicipasa sa 3:0, po setovima 4:6, 6:7 (5:7), 4:6. Cicipas će u narednom kolu igrati protiv pobednika duela Jubanks – Okonel. Iako po rezultatu izgleda ubedljivo, Đere je pružio jak otpor Grku. U prvom setu nije bilo […] The post UPRKOS JAKOM OTPORU CICIPAS ELIMINISAO ĐEREA Srpski teniser izgubio u trećem kolu Vimbldona! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đere eliminisan od Cicipasa, Alkaraz i Medvedev prošli dalje

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Jul.2023

LONDON - Srpski teniser Laslo Đere zaustavljen je u trećem kolu Vimbldona, pošto je danas poražen od Grka Stefanosa Cicipasa 6:4, 7:6 (7:5), 6:4.

Nastavak na Nezavisne Novine...

”IMAO SAM ŠANSE PROTIV CICIPASA”: Oglasio se Laslo Đere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 18:52

Eliminisan sa Vimbldona...Srpski teniser Laslo Đere kaže da mu je dosta toga falilo u meču protiv Stefanosa Cicipasa...Laslo je u subotu izgubio od Grka rezultatom 3-0 u setovima, a u međuvremenu, u nedelju, eliminisan je i iz dubl konkurencije u kojoj je igrao sa Kristoferom O'Konelom...Nakon ovogo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.