”IMAO SAM ŠANSE PROTIV CICIPASA”: Oglasio se Laslo Đere!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 18:52

”IMAO SAM ŠANSE PROTIV CICIPASA”: Oglasio se Laslo Đere!

Eliminisan sa Vimbldona.

Srpski teniser Laslo Đere kaže da mu je dosta toga falilo u meču protiv Stefanosa Cicipasa.

Laslo je u subotu izgubio od Grka rezultatom 3-0 u setovima, a u međuvremenu, u nedelju, eliminisan je i iz dubl konkurencije u kojoj je igrao sa Kristoferom O'Konelom.

Nakon ovogo susreta, bila je prilika da sa njim popričamo i o meču sa Cicipasom.

- Imao sam neke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šanse pogotovo u drugom setu, ali je on uvek odigrao u najbitnijim i najvažnijim trenucima. Da li je to bio dobar servis ili ritern, malo je falilo u taj-brejku za 4-1. Nije dobro riternirao, ali u taj-brejku dva moja dobra servisa je izblokirao nisko i kratko. Osećao sam da imam šanse da sam u igri sa njim i mislim da je servis bio presudan. Imao je malo bolji servis", počeo je Đere.

Đere kaže da su osećanja posle meča pomešana.

- Falilo je dosta, nisam uzeo ni set. Glupo je da pričam da sam bio blizu ili ne znam šta. Ali, definitivno sam osećao da nešto mogu, da mogu barem još dodatno da iskomplikujem meč, kako bi bilo na kraju to ne znam. Nije slučajno on peti već nekoliko godina - to je jasno. Osećanja su pomešana kao uvek, sa ovog turnira će samo jedan otići kući koji nije izgubio i uvek je teško govoriti posle poraza čak i dan kasnije. Generalno nije loš rezultat, ali uvek želim više. Pomešana su mi osećanja.

Prelazi na šljaku sada.

- Igraću Gštad, Hamburg i Kicbil, tri turnira na šljaci u Evropi.

Đere je prošli vikend iskoristio da ode malo i do grada.

- Imao sam slobodan dan prošle subote i malo sam obišao grad, otišao sam na ručak. Bio sam ovde više puta, pa znam neke stvari. Volim da prošetam gde god da sam, ako sam u prilici. Hotel mi je bio u blizini jednog parka, pa sam svakodnevno šetao tu u blizini - zaključio je Laslo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Mina, supruga Nemanje Nedovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.