UOČI ČETVRTOG MEĐUSOBNOG DUELA: Vinjolas OVIM REČIMA pokušava da zaplaši Noleta (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2017, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UOČI ČETVRTOG MEĐUSOBNOG DUELA: Vinjolas OVIM REČIMA pokušava da zaplaši Noleta (FOTO)

Srpski i španski teniser odmeriće snage u 4. kolu Rolan Garosa.

Igraju se mečevi 4. kola na Rolan Garosu, u kojem Novak Đoković treba da odmeri snagu sa Špancem Albertom Ramos Vinjolasom.

MOŽETE LI DA POGODITE? Ana Ivanović se upušta u novu avanturu (FOTO)

PROGNOZE: Obavljeni su pregledi i OVO su doktori rekli Gofanu posle povrede (GALERIJA)

Uoči tog duela, španski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teniser poručio je našem najboljem teniseru da će se boriti do smrti kako bi pobedio.

On je svestan da u dosadašnja tri meča, koliko su odigrali, protiv Srbina nije osvojio ni set, ali smatra da je kucnuo čas da se osveti Đokoviću za sve minule poraze.

Albert Ramos-Vinolas vs Novak Djokovic Live Tennis Stream - Roland Garros Day 8 - 16:00 UK - 4th Junehttps://t.co/xijUMY6QI7

— Kaciekulasekran (@kulasekran44441) June 4, 2017

- Boriću se do smrti. Nikada nisam pobedio Đokovića, igrali smo triput i nisam uspeo ni set da osvojim. Sada je situacija drugačija. Nikada ne znate šta može da se desi. Koncentrisaću se na svoju igru, daću maksimum i kada sam fizički dobro, mislim da mogu da igram protiv svakoga!

Duel Đokovića i Ramosa Vinjolasa je četvrti na centralnom terenu, što znači da neće početi pre 16 časova.

ISPAO JE SMEŠAN: Novinar ga PROVOCIRAO pitanjem o Nadalu, ali mu je Nole gospodski ZAPUŠIO usta!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.